top of page

Fri, Jan 31

|

Budapest VII. Kerület

Betelt - Orr Máté Műteremlátogatás

Orr Máté (Veszprém, 1985) a Képzőművészeti Egyetem festő szakának elvégzése után 2011-től számos egyéni és csoportos kiállítás keretében mutatkozott be Magyarországon és külföldön egyaránt.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Betelt - Orr Máté Műteremlátogatás
Betelt - Orr Máté Műteremlátogatás

Időpont és helyszín

Jan 31, 2020, 5:00 PM – 6:30 PM

Budapest VII. Kerület, Budapest, Hungary

Az eseményről

Orr Máté Műteremlátogatás 

Orr Máté (Veszprém, 1985) a Képzőművészeti Egyetem festő szakának elvégzése után 2011-től számos egyéni és csoportos kiállítás keretében mutatkozott be Magyarországon, képei több külföldi kiállításon és művészeti vásárokon szerepeltek, köztük Monacóban, Dél-Koreában, Kínában, Németországban, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban is. 

A groteszk és a harmonikus, a valódi és a szimbolikus, valamint a naturalisztikusan megfestett és a sematikus formák kontrasztja jellemzi műveit. A sötét, homogén háttérben megfestett jelenetek egyaránt idézik a holland festészet aranykorát, Hieronymus Bosch hibrid alakjait, és a 20. századi francia szürrealizmust.     

Pontos címet a jegyvásárlás után áll módunkba elküldeni. A helyszín második emeleten helyezkedik el és nincs lift az épületben, ezt kérjük vegyék figyelembe jegyvásárlás előtt.

Jegyvásárlás: https://mutargyakejszakaja.jegy.hu/program/orr-mate-muteremlatogatas-113282?fbclid=IwAR1TEfFZGYDtoFjVwkcz0okd8T77i1VjSvSH_UHKwiXgmahFpyqbzJGp_AI 

Esemény megosztása

bottom of page